Mostues TV Service ble startet på Notodden i mars 1990, men jeg som servicemann på hjemmeelektronikk startet første gang opp i august 1980. Det var i Bø i Telemark, midt i Bøgata, og navnet var Radio og tv senteret. Senere fant dere meg i flere år i Studio C i Stasjonsveien.

Etter en kort periode hos Strandberg i 2006 har det blitt noen år som ansatt i industrien. Men hvordan er det ikke med gamle sirkushester? De trives best i manesjen, ikke sant?

Når anledningen nå byr seg hopper jeg av det trygge livet som ansatt og starter for meg selv igjen. Denne gang med hovedvekt på antenne service/montering av parabol for Canal Digital, men har du en gammel Bang Olufsen eller Tandberg stereo er det bare å ringe! Mye deler kan fortsatt skaffes. Andre kurante merker er også velkomne til mitt verksted.

Skulle du ellers være i besittelse av annen elektronikk som ikke virker så ta kontakt, kanskje kan jeg fikse det også. Kanskje styringen til boblebadet, noe til bilen, eller en strømforsyning av ett eller annet slag. Jeg kan ikke love noe men det er utrolig mye som kan fikses og det til en gunstig pris.