Det var i Bø i Telemark, midt i Bøgata, det hele startet i 1980 og navnet var Radio og tv senteret. Senere fant dere meg i flere år i Studio C i Stasjonsveien.  Mostues TV Service ble startet på Notodden i mars 1990, etter ett år som video reparatør hos Akuell elektriske i skien. Aktuell var på den tiden importør av Samsung produkter. På Notodden drev jeg for fult til desember 2005. Det som skjedde var at bransjen ikke lenger ville ha oss små serviceverksteder og vi mistet support fra importørene og retten til å utføre garanti service. Da Servicehuset ringte (strandberg as) så jeg på det som en vei ut av en bransje på vei ned…

Etter en kort periode hos Strandberg i 2006 har det blitt noen år som ansatt i industrien. Først Sperre AS og deretter Propartner. På Propartner ble det etter hvert mange nye eiere under samme konsept etter flere konkurser og oppkjøp. Først Simpro så Westcontroll og til slutt Berget.

Det ble jo for mange forandringer, som det er lett å gå lei av, særlig siden lønnen gikk den gale vei.. så derfor hoppet jeg av det trygge livet som ansatt og starter for meg selv igjen. Mostues tv service ble startet opp igjen.  Etter 5år med service og montering av parabol for canal digital/Allente ble oppdragsmengden brått mindre etter sammenslåingen med Viasat. Da dukket det opp ett tilbud på jobb som lærer ved Tinius Olsen. Det ble ett fantastisk flott år og veldig gøy! Men også veldig slitsomt med mye forberedelse på kveldstid og litt for lang reisevei….dessverre.

Så derfor er det nå igjen full fokus på eget firma og service for dere kunder av hjemme elektronikk !

Så dersom du har ett lyd eller bilde produkt som av en eller annen grunn ikke virker så er det bare å ringe! Det som de fleste vil ha service på er et gammelt Bang Olufsen eller Tandberg stereo produkt  som ikke virker. Platespiller, båndopptagere eller radioer av disse merkene er jeg ekspert på! Mye deler kan fortsatt skaffes. Andre kurante merker er også velkomne til mitt verksted. Men jeg gjør som regel ett unntak, og det er nyere hjemmekino forsterkere. Disse ser ikke ut til å være laget med en eneste tanke om de skal innom ett service verksted….disse vil jeg aller helst slippe å skru på..

Har du annen elektronikk som ikke virker kan du også ta kontakt, kanskje kan jeg fikse det også. Kanskje det er styringen til boblebadet, noe til bilen, eller en strømforsyning av ett eller annet slag. Jeg kan ikke love noe men det er utrolig mye som kan fikses og det til en gunstig pris.